www.eu-ist.hu

magyar / english
Hírek Események Pályázatok
 
 
 
  EU IST Pro
  6KP / IST
  Projekt életciklus
  Archívum
 
  Ideal-ist Partner  
  Jelenleg az Ideal-ist partnerközvetítő az alábbi felhívásokat támogatja
  PPP: Future Internet
  Legújabb partnerkeresések
    Összes partnerkeresés ...
 
   
Bejelentkezés
 

Horizont 2020 IKT felhívás - Beadás előtti pályázati elő-értékelés (Proposal Check)

Forrás: Ideal-ist, National Contact Points for Information and Communication Technologies in Horizon 2020

Dátum: 2019-01-30

A Horizont 2020 IKT program nemzeti kapcsolattartói (NCP) hálózata tapasztalt infokommunikációs technológiai (IKT) értékelők közreműködésével beadás előtti nemzetközi pályázati konzultációs napot (Proposal Check) tart.
A rendezvény célja lehetőséget biztosítani a Horizont 2020 infokommunikációs technológiákat, digitális innovációs központokat és platformokat célzó felhívásaira készülő pályázatok koordinátorai és résztvevői számára, hogy pályázatukat néhány héttel a beadási határidő előtt független, tapasztalt IKT értékelőkkel előzetesen véleményeztessék, s e külső vélemények, tanácsok segítségével eredményes végleges pályázatokat dolgozzanak ki. A rendezvényen személyes és online részvétel is lehetséges.

Időpontok és helyszínek
2019. február 27. – Brüsszel
2019. február 28. – Oslo
2019. március 8. – Zürich
Az előértékelésen való részvétel ingyenes!
A kiválasztott pályázók távolról is részt vehetnek online konzultáció formájában, nem szükséges a helyszínre utazni!

A rendezvény menete
A rendezvényre jelentkező pályázók minimum két tapasztalt IKT értékelőnek bemutatják a Horizont 2020 IKT felhívásra részletesen kidolgozott pályázatukat, akik a helyszínen/online visszajelzést, tanácsokat adnak a pályázat végleges kialakításához. A tanácsadáson részt vevő valamennyi értékelő és nemzeti kapcsolattartó titoktartási nyilatkozattal vállalja, hogy a tanácsadási folyamat során elhangzottakat bizalmasan kezeli. A rendezvényt több tapasztalt európai Horizont 2020 IKT nemzeti kapcsolattartó is támogatja, így a pályázati tanácsadás mellett a résztvevő pályázók további információkat igényelhetnek a Horizont 2020 IKT pályázatokkal vagy az értékelés folyamatával kapcsolatban.

A résztvevők kiválasztásának folyamata
A résztvevők kiválasztása előzetes jelentkezés alapján történik. A jelentkezési lap kitöltése során többek között szükséges a projekt rövid leírása, ennek alapján biztosítanak a szervezők a legígéretesebb pályázatok számára a rendelkezésre álló konzultációs időpontok függvényében konzultációs lehetőséget.

Részvételi feltételek
A rendezvényre csak a H2020 IKT-hez kapcsolódó felhívásait célzó, márciusi és áprilisi beadású pályázatokkal lehet jelentkezni:

Az azonos beadási határidővel megjelent digitális egészségügyi pályázatokat a rendelkezésre álló helyek függvényében befogad a rendezvény. A rendezvényen egy pályázathoz kapcsolódóan legfeljebb két fő – ideális esetben a koordinátor és egy további partnerintézmény képviselője – vehet részt. Kivételes esetben a koordinátor helyett más, a projektben fontos szerepet vállaló partnerintézmény képviselőjének részvétele is elfogadható.
A rendezvényen való részvétel ingyenes. A személyes részvétel választása esetén, az utazás költségeit a pályázóknak maguknak kell fedezni.

Regisztráció
A résztvevők száma korlátozott, a regisztráció a maximális résztvevői szám elérését követően zárul.
A rendezvény honlapja: http://www.ideal-ist.eu/ideal-ist-proposal-check-event-ict-dt-calls-horizon-2020-2019
Regisztrációs lehetőség: https://goo.gl/forms/LefLyzxagz7EgT7k2

Bővebb információ
A pályázatok összeállításához hasznos hátteret biztosítanak a pályázatokat bemutató bécsi ICT 2018 konferencián elhangzott előadások.
Magyarországon: Németh Edina, Horizont 2020 IKT nemzeti kapcsolattartó, (tel: +36 70 221 0387, Edina.Nemeth@ist.hu)
Az alábbi pályázati témákban lehet a rendezvényre jelentkezni:.

Work Programme Part: Information and Communication Technologies
Call: H2020-ICT-2018-2020 - Information and Communication Technologies

Work Programme Part: Information and Communication Technologies
Call: H2020-DT-2018-2020 - Digitising and Transforming European Industry and Services: Digital Innovation Hubs and Platforms